Een team van vrolijke content- en recruitmentspecialisten

Wij zijn een team van content- en recruitmentspecialisten. Iedere dag maken we mooie, eerlijke en positieve content over hoe het is om bij onze klanten te werken. Bij ons is content-marketing, storytelling, een website die piekfijn werft, maar ook off- en online campagnes in creatieve handen!

Zo werken we

Content die werft

Een goed verhaal, die ene foto, die simpele maar krachtige video. Wie wordt er niet door geraakt! En weet je wat… het werft!

DNA

Wat is jullie unieke verhaal? De geschiedenis? Waar ben je trots op, welke projecten? Hoe onderscheid je je op de markt van concurrenten?

Doelgroep

Hoe en waar bereik je ze, met welke boodschap raken we ze? En waar wordt jouw doelgroep enthousiast van? Onze strategie weet ze te bereiken op hun niveau!

Content Creatie

We ontwikkelen een pragmatische strategie. Met prachtige verhalen, social stories en vacaturefilms, eventueel inclusief contentkalender, en social media coaching.

Benieuwd hoe we jou(w organisatie) kunnen ondersteunen?

In de afgelopen zes jaar hebben we hebben al veel Trotse verhalen mogen maken. Wil je weten waarom een een verhaal van een medewerker vaak beter werft dan de zoveelste vacaturetekst? Ken jij de kracht van een pakkende vacaturefilm? Wil je zelf ervaren wat het effect is van social stories op Facebook en/of bijvoorbeeld Instagram mbt tot jullie werkgeversmerk?  Al ruim 6 jaar helpen wij bedrijven bij het werven van personeel. Wij helpen hen origineler, eigentijdser, maar vooral slimmer en met meer plezier nieuwe collega’s aan te trekken. Zoeken jullie ook een partner op het gebied van content en recruitment-marketing? We helpen jullie graag!

Laten we kennis maken

Ons team

Samen gaan we voor een creatief en uniek resultaat. Dat we dat niet alleen kunnen, is zeker.Gelukkig hebben we een gedreven en getalenteerd team wat de mooiste resultaten boekt!

Erik

Vol verhalen!

Joris

Oscars incoming

“1 verhaal zegt meer dan 10 vacatureteksten”

Chris

Webguru

“Een werkgeversmerk?Omdat je naast een leuke baan ook een werkgever zoekt die bij je past!”

Susanne

Schiet mooie platen

Streven naar een goed werkgeversimago is geen doel op zich, maar draagt wel bij aan interne trots, betrokkenheid bij werving, een lagere verloop en het beter kunnen voorzien in de personeelsbehoefte.

Richard

Deisgn guru

Thom

Praatjes maker…

Benieuwd hoe we jou(w organisatie) kunnen ondersteunen?

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta.

Laten we kennis maken

Eerder werkten wij o.a. voor de volgende klanten